igen,igen SPEKTAKELPARADE ÆSELKUR 2024

Optoget starter d. 18. maj 2024 kl.10.00 ved Hirtshalsvej 1 i Vanløse og bevæger sig gennem det almene boligområde Lønstrupgård, forbi plejehjemmet og videre gennem villakvartererne til Krogebjerg. 

KOM SOM DEN DU HELST VIL VÆRE - i paraden kommer vi igen på gaden med masker, fantasifulde udklædninger, musik og levende æsler.

Artisteriet forvandler gaden til et poetisk rum, som folk samles om, mindes og glædes ved i mange dage, uger og … måske år efter begivenheden.

Som altid vil der være løjer ud fra indkørsler, på gadehjørner, fra vejtræer, foran plejehjemmet, i Lønstrupgård bebyggelsen og hvor vi bliver budt ind på dagen.

TAK til Vanløse Lokaludvalg for puljemidler.

Skærmbillede 2024-05-14 kl. 00.43.18.png
rute 24

Mamafælled på museum i Århus:: how dare you?

"Særudstillingen How Dare You formidler klimakrisen ud fra et socialvidenskabeligt, kunsthistorisk og kønsteoretisk perspektiv og sætter fokus på klimakrisen som en kønskrise. Den stiller skarpt på forskellige strategier til og visioner for omstilling, som ofte har rødder i den kønnede kulturhistorie, og viser sammenhængen mellem kønsnormer, kønnede hverdagspraksisser og klimapåvirkning. Udstillingen spørger, hvorfor vi har handlet, som vi har gjort og inviterer publikum til at reflektere over, hvorfor det kan være svært at ændre adfærd til fordel for klimaet." Se mere på: https://konmuseum.dk/udstilling/how-dare-you/

mamafælled_Randi_16.5.21.jpg

Mindehøjtidelighed for valnøddetræet

*vi læste I. Christensens "et samfund kan være så stenet", et afsnit fra S. Lagerlöffs Niels Holgersons vidunderlige rejse: scenen med bjørnen og ilden ved jernværket og udtræk fra Informations artikel "undervurder ikke motorsaven".

dødsannonce valnøddetræet
stub

Allehelgens Parade Svendborg

Fantastisk ny tradition arrangeret af Sydfyns Kulturforening. Tak for invitationen og se flere billeder her: https://fyens.dk/sydfyn/se-billederne-fra-doedsparaden-i-svendborg

allehelgens2023.jpeg

Bioblitz # 2 - Livsformer i Saxoparken

bioblitz2.jpg

Bambusvandbane i Næstved

Tryllehavens bambusvand- & kuglebane var med i to dage til indvielsen af Næstved makerspace.

bambusbane_næstved.jpg

Bioblitz # 1 i TæstubbenLAND

Bioblitz i TræstubbenLAND.jpg

TAK for en fantastisk Æselkur 2023

Du kan se et filmklip med elever fra Commedia School, Hare Fanfare, Styltesigne, Anja og æslerne, Klovnen Nathalie, Randi Kjær, Niels Holgerson og børn og folk fra nabolaget. 

https://youtube.com/shorts/6k_1W1WtZxM
Tak til Freddy Christiansen for optagelsen.

*Hvorfor Æselkur? - læs Kong Midas eventyret *****

13.5.2023

Forårskarnevalsoptog 13. maj 2023

En hel dag med løjer og fantastiske indslag - årets optog bliver optakt til Havespektakel 2023 i Vanløse. Ses på gaden!
Plakat2023

Masker og magisk børnemodstand

Du kan også læse artiklen online på Bryggebladet på side 13.

Byggenbladet_3.11.2022
Udgiv indhold